Welkom Welkom Welkom Welkom Welkom Welkom Welkom Welkom Welkom Welkom Welkom Welkom Welkom
DHM Industrial Services

Welkom

DHM Industrial Services is een full-service bedrijf in metaalbewerking. Onze kracht zit in snelheid in constructiewerk en verspanen. We bieden Industriële-service op locatie met een uitgebreid machinepark in onze ruim opgezette werkplaats. Wij produceren en repareren voor u op maat, conform de door u gestelde wensen op het gebied van kwaliteit en levertijd. De vele vaste klanten komen in de eerste plaats (terug) dankzij de goede verhouding tussen prijs en kwaliteitDHM Industrial Services treedt op als lasbedrijf en actief in het verspanen.

Revisie en Reparatie zijn niet zelden goedkoper. We zijn gewend aan constructiewerk waaraan hoge eisen gesteld worden betreffende laswerk en maatvoering. Ook kunnen we u ondersteunen in de ontwikkeling van uw product.

Markten
Chemie, petrochemie, offshore, bagger, scheepvaart, voedingsindustrie, dit zijn enkele voorbeelden van markten waar wij onze ervaring uit putten. Kijk hier voor voorbeelden van gerealiseerde toepassingen.

 • Gecertificeerd laswerk

  Gecertificeerd laswerk

  DHM Welding Services! Lasmethodekwalificaties en lasserskwalificaties volgens EN ISO 15614-1 2004 volgens Lloyd's Rules zijn binnen!

  Lees meer
 • Company as Family

  Company as Family

  De directie van DHM Industrial Services ziet het team waarmee we elke dag optrekken als een familie.

  Lees meer
 • Prototypes

  Prototypes

  Ontwikkeling vraagt om een 5 Dimensionale kijk op het ontwerpproces waarbij verschillende afwegingen parallel en tegelijkertijd om beoordeling vragen. 

  Lees meer

Lid Koninklijke Metaalunie