Over ons Over ons Over ons Over ons Over ons Over ons Over ons Over ons Over ons Over ons Over ons Over ons Over ons
DHM Industrial Services

Over ons

Ons team bestaat uit circa 10 vakmensen. Snelheid en partnership is de fundatie van ons bedrijf. Onze kracht ligt in een breed machinepark en een kundig maar hierdoor niet minder pragmatisch team van vakmensen. Vanaf 1989 zijn wij actief in de metaalbewerking. We zijn onstaan uit De Hoop Metaal. Dit bedrijf richtte zich aanvankelijk op seriematig werk. In 2009 is de keuze gemaakt om een meer servicegericht bedrijf in metaalbewerking te worden. Vanaf die tijd hebben we ons uitsluitend gericht op de toelevering van industriële-sector. Ook is geïnvesteerd in een 3D-tekenpakket

Teamwork
Over onsDe directie van DHM Industrial Services ziet het team waarmee we elke dag optrekken als een familie. Samenwerken en partnership zijn voor ons geen ideaal wat misschien ooit bereikt wordt maar de enige weg en voorwaarde om anno 2019 snel en vakkundig aan de wensen van de afnemer te voldoen.

Plezier, structuur en discipline gaan in ons team hand in hand. Privé en werk zijn niet te scheiden, lopen in elkaar over en vragen om flexibiliteit en aandacht van alle partijen. Jonge vakmensen hebben identificatiefiguren nodig, mensen waaraan ze zichzelf kunnen optrekken. Ervaren vakmensen verdienen respect en gezag. In dit kader wordt vakmanschap overgedragen en is delen vermenigvuldigen.

Dordrecht en Sliedrecht
Dordtenaren waren eeuwenlang werkzaam in de handel, scheepvaart en industrie. Door haar gunstige ligging is Dordrecht nog steeds een belangrijk centrum van distributie over land en water. Dordrecht wordt dan ook wel aangeduid als ‘stad verscholen tussen rivieren.’ DHM Industrial Services is van oorsprong  een Dordts bedrijf kent al jaren afnemers in zowel Moerdijk, Havengebied Rotterdam, Drechtsteden vanwege de gunstige aanrijtijden naar deze industriegebieden. Sinds de intensieve samenwerking met ons zusterbedrijf Machinefabriek Vos uit het baggerdorp Sliedrecht zijn we in 2021 samengevoegd aan de Merwede te Sliedrecht met vele mogelijkheden en een aanmeerlocatie. 

Lid Koninklijke Metaalunie